АМК готовий судитися із столичними парксервісами

Антимонопольний комітет готовий судитися із столичними парксервісами. У разі, якщо вони не знизять тарифи на паркування авто - а це, нагадємо, три, шість і десять гривень залежно від району Києва, - до економічно обґрунтованого рівня, Антимонопольний комітет примусить їх змінити розцінки через суд. Зі слів голови київського відділення Антимонопольного комітету України Миколи Лисицького, вже наприкінці лютого київські парксервіси мають відреагувати на рішення Антимонопольного комітету, а також сплатити штрафи за неправомірне підвищення тарифів. Микола Лисицький нагадав, що лише Київська адміністрація має право розробляти і підвищувати тарифи на паркування.

Микола Лисицький, голова Київського відділення Антимонопольного комітету України: "28 лютого пройде термін виконання цього рішення - два місяці. Ну, може, там воно буде на початку березня. Тому що ми 28 березня його приймали, вони могли отримати 2, чи 3, чи 4-го січня. а Закон каже, що рішення антимонопольних органів повинні бути виконані на протязі двох місяців з моменту їх отримання. ми готові в судуах відстоювати право киян знати за що вони сплатять гроші і куди ці гроші потім йдуть".

Челябинцы вновь попали в 8-балльные пробки Миноброны РФ выделит почти полмиллиарда рублей на контроль за курсантами в сети «Единой России» посоветовали взять пример с КПСС По брянским автошколам прокатится волна проверок Брянские музыканты сняли клип про Кокорина и Мамаева

Лента новостей