29.09.2006 10:07

'ФлайzZzа' знімає інтернаціональні кліпи

Луцький гурт «ФлайzZzа» готує два нових кліпи в підтримку свого дебютного альбому «Тепло за годину». Відеопідкріплення отримають пісні «Прямо (мати крила)» та «Змія». Зйомки матеріалу для обох роликів відбулися минулого тижня в Луцьку під керівництвом режисера Андрія Павлишина та оператора Володимира Завалінського, відомих своєю роботою над відео Росави та Неділі. Проте події в кліпах будуть відбуватися не в Україні - відзняті кадри будуть інтегровані у різні середовища.

В кліпі «Прямо» реггімени і вумени потраплять до лондонських вулиць. Станеться це за допомогою спеціально замовлених та відзнятих кадрів зі столиці туманного Альбіону. Загалом кліп має вийти доволі яскравим - з танцюристами, автомобілями, неонами, англійськими автобусами та телефонними будками. Побачити «мандрівку» лучан до Лондона, тобто відео «Прямо», на телеекранах можна буде наприкінці жовтня.

Відеоряд до пісні «Змія» теж буде інтернаціональним - цей ролик буде витриманий у китайсько-японській стилістиці. Для цього «флайзівцям» довелося перевтілитися у представників східних народів за допомогою відповідних костюмів та гриму. Кліп «Змія» вийде в ефір трохи згодом, позаяк виготовлятиметься із застосуванням 3D-графіки, монтаж якої потребує більше часу.

В Фокинском районе Брянска сгорела двухэтажная дача Лучшие книги жанра фантастики С ажиотажем на российские паспорта не справляются на Донбассе? Брянский суд вынес приговор смоленскому студенту-наркосбытчику Любимый актер Никиты Михалкова проведет в Брянске мастер-класс

Лента новостей