17.03.2006 13:16

Луганське "дежавю": проти ПОРИ знову застосовують провокації?

Луганське Громадянська партія ПОРА, продовжуючи кращі традиції Громадянської кампанії ПОРА, знову мирними та ненасильницькими методами єднає Схід та Захід України. Цього разу засобом єднання стала мистецька акція – музичне шоу знаного MC Андрія Джеджули, що мандрує зараз по всіх обласних центрах України.
Якщо у 2004 р. порівський автопробіг «Поїзд дружби» зустрічали цеглинами, то зараз така «відвертість» вже не проходить. Однак у всьому Луганську для музикантів «випадково» не знайшлося жодного (!) вільного готельного номеру, і на концерт довелося діставатися аж із Красно донська, що у 50 кілометрах від Луганська.
Концерт на манежі «Динамо» зібрав кілька тисяч молодих луганчан. Багато хто з них прийшов із звичною для цих місць символікою «регіонів», однак музика досить легко об’єднала молодь усіх політичних поглядів, які разом аплодували Джеджулі та вітали Віталія Кличка.
На жаль, забава тривала недовго – електрична підстанція, що забезпечувала електрикою концертний майданчик, несподівано загорілася. На щастя, Андрій Джеджула та порівці зуміли запобігти виникненню паніки та давки, та вміло скерували евакуацію глядачів.
Несподівана пожежа на одному з кращих в області майданчиків, в купі із всіма попередніми «м’якими» перешкодами концертному туру Джеджули, викликає цілий ряд «незручних» запитань. Головне з них – який зараз час на Луганщині? Була це прикра випадковість чи спланована провокація «вчорашніх»?
Громадянська партія ПОРА сподівається почути від правоохоронців Луганська компетентну відповідь на ці запитанння.
А тим часом концертний тур триває. ПОРА бути разом!

На пожаре в Челябинске скончались женщина и двое детей В Брянской области приступили к ремонту дорог «Хаббл» проник на 13 миллиардов лет в глубь времен, но так и не нашел самые первые звезды Им достанется Россия: список наследников великих приватизаторов Россия должна освободить украинских моряков и вернуть захваченные суда Украине

Лента новостей