04.04.2006 11:49

Любов по-французьки від Біоніка

Недовірливі бабусі закричать: Караул! Сусідки в квітчастих косинках дружно плюнуть у бік телевізора. Школярі, зібравшись «на хаті» захоплено видихнуть: Вау! Модна тусовка де-небудь за келихом шампанського протягне: Шарман!

Про що це ми? Про нове відео групи «Біонік». Три неординарні хлопці вирішили навчити Україну любити по-справжньому. І зняли дебютний кліп на пісню «L'amour de trois» («Любов утрьох»), яка ось вже третій тиждень займає лідируючі місця у хіт-парадах українських радіостанцій.

Справжній любові не страшні ніякі перешкоди. Навіть якщо чітко вимальовувався трикутник, як у кліпі у хлопців. Сюжет кліпу, як і варто було чекати від цих «експериментаторів» української фреш-року, дуже сміливий. Спочатку все, як би, гранично зрозуміло і цнотливо – ліжко, шовкова білизна, у ліжку мирним сном спить молода дівчина. Але тут в кадрі з'являється ще одна красуня, і лягає поряд. Виспавшись, дівчата беруться за приємніше заняття.

Витончені любовні ігри і пристрасні поцілунки навіть режисера Андрія Гуляніча вганяли у фарбу. Оператор, Костянтин Амброзьев, мабуть, який вже встиг побачити і не таке, знімав пікантні сцени дуже професійно. А ось психічне здоров'я знімальної групи було підірвано. Дівчата дійсно дуже красиві і працювали натурально. «Біоніків», те що відбувалося на майданчику, схоже, аніскільки не бентежило. Вони відбивалися від каверзних питань журналістів сміливими фразами: «Це ще найнаївніша і непорочна з наших фантазій. Насправді сенс дуже глибокий. Науковий, так би мовити».

Загалом, поки дідусь Фрейд відпочиває, група «Біонік» вивчає природу людських відносин. Ось тільки сенс самої пісні зрозуміти зможе тільки поліглот (такий, як Олексій Грубляк, що знає 6 мов), оскільки співають її хлопці на французькому.

Одже, поки бабусі кричать: караул, тітоньки в косинках плюються в телевізор, а тінейджери захоплюються видовищем, ми побіжимо на курси іноземних мов.

Европейский суд по правам человека рассмотрит дело о 70 отказах в согласовании митинга Навального в Челябинске Чтобы отвечали за свои действия. Сотрудников Росгвардии хотят обязать носить идентификационные номера Троицкую чиновницу отправили в СИЗО Обзорная экскурсия по Риму Сын Жванецкого был избит в Москве

Лента новостей