04.04.2006 11:48

Найяскравіші люди України

В Україні з’явилося ще двоє офіційно визнаних красенів. Їх назвав один з глянцевих журналів. Переможців обирали читачі серед відомих і успішних – 25 жінок та 25 чоловіків.

Претенденти на звання найкрасивішої людини – переважно зірки шоу-бізнесу. З політиків – лише Юлія Тимошенко та Віталій Кличко. Тож на концерті номінанти співали один для одного.

Визнавати себе красунчиками зірки скромно відмовляються. Деякі навіть не дуже переймаються своїм зовнішнім виглядом...

Яна Клочкова: ”Ну не знаю, не какой-то там моделью, но считаю себя не какой-то уродиной. Симпатичная девушка”..

Зірки багато говорять про перевагу внутрішньої краси над зовнішньою..

Катерина Серебрянська: ”Я прохожу много тренингов, сцен-речь, читаю много литературы”..

А до церемонії ставляться скептично..

Фагот: ”Це суб’єктивно, кожен робить свій вибір і я знаю, що 90 відсотків буде незгодні з вибором”..

Найкрасивішою обрали Ані Лорак. Співачка зізнається – приємно, бо кожна жінка хоче бути звабливою. Каже, на підтримання краси не шкодує ні часу, ні грошей..

Ані Лорак, “Найкрасивіша жінка України”: ”Витрачаю кошти. Це велика графа моїх витрат. Головне – це манікюр-педикюр. Зачіска, догляд за тілом, косметичні процедури, раз в три дні роблю зачіску, я не вийду з дому, поки не перевірю, що в мене волосинка до волосинки”.

А серед чоловіків найбільшим красенем визнали Святослава Вакарчука. Каже, його секрет краси – поменше дивитися в люстерко та більше читати.

Артемий Лебедев не против, чтобы Путин «был царем до превращения в мумию», но против изменений Конституции Обледеневшие тротуары в Челябинске возмущают горожан Кто такой Андреевский, в сквере имени которого «Яблоко» проведет в Челябинске пикет за честные выборы? В Брянске жильцы многоэтажки превратили подъезд в помойку Места в очереди к врачу и на КТ продают в Магнитогорске

Лента новостей