31.03.2006 11:43

"Океан" за океан!

Рано чи пізно в житті відомих виконавців трапляється такий момент, коли вони покидають рідну країну і їдуть за кордон. Чому вони їдуть? Можливо тому, що думають – „тут нас не розуміють”, або ж – „я вже всього досяг в цій країні, поїду підкоряти іншу”. Про що зараз думає Вакарчук – нам невідомо, але те, що він покидає Україну і вирушає в Америку – це факт.
Мабуть хлопці, відвідавши Білорусь та Росію, вирішили, що ці води надто мілкі для такої крупної рибини, як „Океан Ельзи”. Нам стало відомо, що з сьомого по дев’яте квітня в Америці відбудуться виступи „Вакарчука та компанії”, які будуть радувати (або ж навпаки) мешканців добре відомих нам міст: Чикаго, Торонто та Нью Йорку. Але перед тим, як покинути країну, вони відзняли нове відео на пісню „Відчуваю”, яке має нагадувати нам про хлопців в той час, поки вони будуть роз’їжджати Америкою.
Отже додому вони однозначно повернуться. А що буде далі? Може це розвідка перед грандіозно запланованою атакою???

Делягин считает, что «Единая Россия» не даст создать для граждан Фонд национального сбережения Илон Маск объявил пилотам ВВС о конце их эпохи Анастасия Гладилина выступит на престижном джазовом фестивале в Коктебеле Пропавшая около суток назад в Брянской области пенсионерка нашлась Предательство главы Федерации профсоюзов. Он против референдума о повышении пенсионного возраста

Лента новостей