16.03.2006 19:11

Пінчук також вважає, що ПОРА!

Сьогодні колона активістів Громадянського блоку ПОРА-ПРП під час Маршу справедливості після зустрічі з Петром Порошенком пікетувала офіс Віктора Пінчука. Близько півтисячі активістів прийшли сюди з метою передати зятю Кучми проект «Закону про справедливість».

Коментуючи зміст законопроекту, член політради Громадянського блоку ПОРА-ПРП Євген Золотарьов відзначив: «Головне завдання - зупинити спекуляції та демагогію навколо реприватизації. Пропонований закон дозволяє теперішнім власникам всього приватизованого у 1992-2004 роках державного майна протягом трьох місяців добровільно сплати у державний бюджет 20% його сучасної ринкової вартості. Після такої сплати держава гарантує недоторканість права власності на приватизоване майно та бере на себе зобов’язання не оскаржувати його у судовому порядку».

Наступні 6 місяців держава може оскаржувати право власності на приватизоване протягом 1993-2005 роках майно, за яке не було сплачено 20%. Після завершення 6-и місячного терміну держава добровільно бере на себе обов’язки не оскаржувати право власності і не повертатися до питання реприватизації.

Вийшовши до колони ПОРА-ПРП, Віктор Пінчук повідомив, що згоден з вимогами блоку. «Питання припинення спекуляції навколо реприватизації залишається дуже актуальним», - візначив Пінчук і пожалкував, що це питання так гостро не підняли раніше.

Антарктиду предлагают засыпать искусственным снегом Двух школьниц сбила машина в Миассе В Брянской области началась акция «Брянщина – без наркотиков» Получение высшего образования в Чехии бесплатно Турция ввела электронные анкеты по ковиду для прилетающих в страну

Лента новостей