26.04.2006 12:38

Руслана позитивно ставиться до прем’єрства Тимошенко

"Оскільки Блок Юлії Тимошенко є однією з демократичних сил, до прем’єрства Тимошенко ставлюся позитивно", – сказала співачка Руслана Лижичко, п’ятий номер виборчого списку блоку "Наша Україна", відповідаючи на запитання під час чату на Кореспондент.net у вівторок, 25 квітня.

Вона також зазначила, що "на сьогоднішній момент рейтингу Юлі могла б позаздрити будь-яка голівудська зірка".

"Взагалі – респект! – додала Руслана. – Команда Блоку Юлії Тимошенко на мене жодного разу не "наїхала".

На запитання, що вона хотіла б змінити в Україні глобально, Руслана відповіла: "Побоювання йти вперед. Скільки можна боятися глобальних змін?.."

На думку співачки, українській політиці наразі необхідно "виховати справжніх українських вовків, вони мусять стати справжніми санітарами лісу, а не вгризатися один одному в холки".

"Я думаю, що перш за все ми маємо сфокусуватися на власному потенціалі, у нас повинна бути власна українська мрія. Ми мусимо повірити у власні сили", – наголосила Руслана.

ЛГБТ-фестиваль пикетировали под красным флагом и с гармошкой Российские школьники начнут изучать программирование в начальных классах День знаний вошел в число «сухих» дней В Навлинском районе в пятницу обезвредили артснаряд Вечером пятницы в районе поворота на Партизанскую поляну столкнулись автомобили

Лента новостей