19.04.2006 12:41

ТНМК написали гімн для збірної з футболу

ТНМК написали гімн для збірної з футболуТНМК написали гімн для збірної з футболуНапередодні Чемпіонату світу з футболу збірна кожної країни традиційно вибирає собі пісню-гімн, якою презентує себе на цьому яскравому спортивному змаганні. Зазвичай до написання гімну залучаються популярні музиканти, найбільш відомі у своїй країні - як от Embrace, які створили спеціальну "футбольну" пісню для збірної Великобританії. Українські футболісти, що в цьому році вперше приймуть участь у World Cup, не мають такого гімну - але наші музиканти збираються виправити цю помилку.

Головні футбольні вболівальники з музичного світу України, участники гурту "Танок на Майдані Конго" пропонують зробити гімном збірної України на Чемпіонаті пісню "Viva Україно!". Це переспівка відомого хіта Queen "We Will RockYou" у виконанні, звичайно ж, ТНМК.

"Дуже важливо те, що ми потрапили на Чемпіонат світу, нам потрібно показати себе на вищому рівні з усіх боків, - говорить вокаліст гурту Фоззі. - Нещодавно я та мої гості з Росії були на одному з матчів нашої збірної, перед грою і між таймами грала музика, за яку мені стало соромно, це й підштовхнуло нас до написання пісні "Viva Україно!". Ми сподіваємося, що вона дійде до серця кожного вболівальника, її будуть співати трибуни!".

Вперше пісня була презентована публіці на початку цього року. За словами музикантів, вона демонструє, як насправді потрібно підтримувати своїх за кордоном і якнайкраще підходить для того, щоб офіційно представляти футбольну збірну України на Чемпіонаті з футболу. Але навіть якщо "Viva Україно!" й не стане офіційним гімном наших футболістів, ніщо не завадить вітчизняним прихильникам футболу підспівувати їй "неофіційно". Отож, вчіть текст і вболівайте за збірну Україну разом з ТНМК!

Текст «Viva Україно!»:

І
Зелене поле, синьо-жовті прапори
Сьогодні у моді наші кольори
Вже позаду час невдач
Відсвяткуймо разом кожен м'яч!

Viva, Україно!

ІІ
Так, нас били, нас ламали
Знову й знову ми вставали
Той, хто з неба, дай нам шанс
Збірної немає кращої за нас!

Viva, Україно!

ІІІ
Час нам стати номером один
Найсильнішою з усіх країн
Радій, Україно! Супернику, плач!
Відсвяткуймо разом кожен м'яч

Viva, Україно!

В Севске ищут пропавшего 14-летнего мальчика В сентябре Крона-Авто, официальный дилер ŠKODA подготовил специальные предложения для клиентов! Несостоявшимся государством назвал Украину прокремлевский ресурс Певица Юлия Началова попала в реанимацию Мэра Троицка задержали

Лента новостей