21.10.2018 15:58

Відпочинок восени в Карпатах

Карпатська зона особливо приваблива восени: гірське повітря, мальовничі пейзажі, хвойні ліси. Восени дерева вдягаються в яскраві, багаті відтінки: помаранчеві, жовті, червоні. Все це буйство фарб радує око.

Відпочинок восени в Карпатах

Відпочинок в Поляниці має попит не дарма, тут можна покататися на сноубордах, санках, ковзанах, лижах - зимою. Влітку можна покупатися в озерах й гірських річках. Восени до послуг туристів: прогулянки в гори, збір грибів та ягід в лісній зоні. Про місце проживання Поляниця подбайте заздалегідь. Гості можуть посилитися:

  • в приватних садибах;

  • в котеджах;

  • готелях та віллах.

Якісне обслуговування, привітний персонал та високий сервіс гарантовано.

Перебування в селі Татарів

В Карпатах, в долині річки Прут розташувалось село Татарів, саме це село славиться своєю інфраструктурою та низькими цінами на житло. К Буковелю можна доїхати автобусом.

Відпочинок восени в Карпатах

Зверніть увагу на Татарів готелі, сервіс на належному рівні, персонал привітний, уважний, володіє кількома іноземними мовами. Альтернативним місцем проживання стане Поляниця, житло бронюйте заздалегідь, так ви будете впевнені в якісному відпочинку.

Готелі надають:

  • комфортний номер;

  • зручні меблі;

  • сучасну техніку;

  • трансфер;

  • користування сауною, джакузі, тренажерним залом; басейном.

Ресторан при готелі пропоную на вибір меню української та європейської кухонь. Вінна карта представлена напитками, віном та коктейлями.

Готелі Татарова часто організовують екскурсії по основним пам’яткам Карпат. Ви побачите:

  1. Водоспади: Гук, Пробій, дівочі сльози.

  2. Гора Говерла.

  3. Музеї: Шептицького, ресторан «Гуцульщина».

  4. Сувенірний ринок.

Придбайте сувеніри на згадку, тут є з чого вибрати: мед, чаї з лісних ягід й трав, горіхи, вироби з хутра, глини й дерева.

Татарів готель часто надає до послуг туристів більярдний стіл, настільний теніс, футбол, хокей. Для малечі є ігрова зона, можна скористатися послугами няні. Спортсмени можуть зіграти в футбол на футбольному полі, є зона з тренажерами, сходіть в фітнес центр. Для ділових зустрічей є конференц-зали з необхідним обладнанням та апаратурою.

Особливим попитом серед мандрівників користуються купання в чанах з цілющими травами. Такі процедури зміцнюють імунітет та організм в цілому.

Відпочинок в Карпатах запам’ятається вам позитивними емоціями та зарядом адреналіну надовго, тут є на що подивитися!

Сексуальный скандал на атомной подлодке расследуют в США Участники несогласованной акции протеста в Москве требуют главу Мосгоризбиркома Три прототипа вакцины от коронавируса создали в России Довольных «реформами» правительства пока больше Дочь Алсу и Ержан Максим спели вместе

Лента новостей