15.09.2006 11:05

'ВВ' презентували ліплену 'Колискову'

Гурт «Воплі Відоплясова» презентував новий відеокліп - «Колискова». Це химерний пластиліновий мультик, автором ідеї та режисером якого виступив Олег Цуріков. Загалом над кліпом працювала творча група з шести людей, які витратили на його створення чотири місяця роботи, 200 кілограмів пластиліну та безліч літрів кави.

«Ми подумали, що кліп у вигляді пластилінового мультика - це просто бомба! Бо чим більше займаєшся шоу-бізнесом, тим більше тягне на мистецтво», - зізнався вокаліст «ВВ» Олег Скрипка. За його задумом «Колискова» має стати втіленням якоїсь «позитивної чортівні». Це перше відео «Воплів», в якому не з'являються музиканти, головні ж герої мультику - Ціпа, Глина, Могила та Волохатий Дідько, покликані лякати неслухняних дітей.

Ролик вийшов більше схожим на міні-фільм, ніж на звичайний кліп, і вже отримав схвальні відгуки фахівців кіноіндустріі. На кінофестивалі «Відкрита ніч: дубль 10», який проходив влітку в Києві, «Колискова» була визнана кращим анімаційним фільмом.

В якості кліпа «Колискова» з'явиться в телеефірі 17 вересня. Це буде вже друге відео на підтримку нового альбому «Воплів Відоплясова» - «Були деньки». Сама платівка буде видана до кінця поточного року. Вона присвячена 20-й річниці славетного колективу і складатиметься переважно з пісень, написаних на початку творчого шляху. Ці пісні маловідомі широкому загалу, бо не увійшли ні в один з альбомів та рідко виконувалися на концертах.

Жители 101 страны заражены коронавирусом Десятки брянских байкеров собрались на закрытие мотосезона Финалистки конкурса «Мисс Плей­бой» устроили битву в отеле Нижнего Новгорода (видео) Жены послов встретились на «Зимнем базаре» в Москве Новогодняя елка в Круглом сквере Брянска собрала 3 тысячи горожан

Лента новостей