04.04.2006 12:27

Юлія Тимошенко впевнена, що створення помаранчевої коаліції неминуче

Коаліція між Блоком Юлії Тимошенко, "Нашою Україною" та Соціалістичною партією України рано чи пізно буде створена, тому що будь-які інші конфігурації парламентського союзу – неприродні. Про це Юлія Тимошенко заявила в понеділок, 3 квітня, на організаційній нараді очолюваного нею Блоку, куди прийшли майбутні та ще діючі парламентарі.

"Проти такої природньої коаліції, яка стояла по одну сторону барикад на Майдані, повстали всі, хто міг повстати, – зазначила вона. – А ще більше наших партнерів і опонентів повстали проти того, щоб посада прем’єра належала нашій політичній силі. Вони всі віддають собі звіт – якщо ми по-справжньому візьмемося за роботу, то зможемо показати той результат, який уже ніколи лідерства нашої політичної сили з порядку денного не зніме".

Проте Юлія Володимирівна запевнила своїх соратників, що лідерство у коаліції, згідно з усіма домовленостями, матиме саме та політична сила, яка серед учасників союзу здобула найбільшу підтримку у виборців.

"Ми як лідери коаліції будемо формувати політику і потім кадровий потенціал, як на рівні центральної влади так і на рівні регіонів, і, як наслідок, будемо звітувати перед суспільством за досягнення, які ми будемо давати", – заявила Юлія Тимошенко.

Утворити коаліцію між трьома силами вона закликає якнайшвидше – допоки остаточно не втрачено довіру суспільства до помаранчевих.

Завтра в Брянске будет прохладно и без дождей На озера смогут попасть все желающие. На Увильдах и Тургояке продолжают сносить заборы Турнир по самбо превратился  в массовую драку с участием и зрителей, и спортсменов, и даже тренеров Власти Карачева помогут семье погибших в пожаре детей Бургерную, которую оценил хоккеист Кузнецов, «разнес» мигрант

Лента новостей