26.03.2006 15:22

Юлія Тимошенко: Все іде нормально, країна має прекрасний шанс

Юлія Тимошенко: Все іде нормально, країна має прекрасний шансЮлія Тимошенко: Все іде нормально, країна має прекрасний шансУ неділю, 26 березня, Юлія Тимошенко проголосувала у своєму рідному Дніпропетровську разом з родиною – чоловіком та донькою. Зробивши свій вибір і кинувши бюлетені в урну, вона вийшла до журналістів і повідомила, що "все іде абсолютно нормально, вибори ідуть спокійно".

"Люди налаштовані на абсолютно чесне голосування, і ми не бачимо ніяких абсолютно зловживань", – сказала Юлія Володимирівна.

Вона також зазначила, що очікує, що по всій Україні сьогодні прийде голосувати не менше, ніж 70% громадян. "Країна має прекрасний шанс мати прекрасний уряд, і усе для цього зроблено", – запевнила Юлія Тимошенко.

Вона також розповіла, що після голосування планує відвідати футбольний матч між клубами "Дніпро" (Дніпропетровськ) і "Ворскла" (Полтава).

Настоящие морозы придут не ранее конца ноября Путин потребовал расселить весь дом после трагедии в Магнитогорске НМУ в Челябинске продлили до вечера 14 ноября В Брянске обсудили реализацию нацпроекта "Образование" Давку из-за бесплатных конфет от ЛДПР сняли на видео

Лента новостей