Ющенко и Кучма сделают Яценюка Президентом

Голова фракції Комуністичної партії у Верховній Раді Петро Симоненко вважає Президента Віктора Ющенка зацікавленим в обранні депутата Ради, члена фракції блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Арсенія Яценюка на посаду Президента. Про це він сказав журналістам на прес-конференції.

"Сьогодні нова готується технологія на президентські вибори. Кучма і Ющенко як породження американських інтересів і системи технології виборів у нас в Україні будуть працювати над обранням Яценюка Президентом", - сказав він.

З його слів, підготовка відповідної технології є свідченням того, що на майбутніх президентських виборах визначальну роль будуть грати зовнішні фактори, а не внутрішні у вигляді волевиявлення українських виборців.

При цьому Симоненко зазначив, що представники великого українського капіталу дають можливість Яценюку брати активну участь у подіях на міжнародному рівні.

Яценюк має намір визначитися за участю у виборах Президента в травні.

Сделать мир счастливее. Этого желает Владимир Познер 17-летнего челябинца решили призвать в армию? Повышение цен на продукты из-за засухи неизбежно? Выход нашел челябинский предприниматель Список «агентов Путина» в сенате США растет Какая оппозиция идет во благо государства, сказал глава «Ростеха»

Лента новостей