15.03.2006 13:08

Забезпечення волевиявлення громадян нині є головним питанням виборів – натомість тема парламентської коаліції буде актуальною лише після 26 березня, вважає Президент

Забезпечення волевиявлення громадян нині є головним питанням виборів – натомість тема парламентської коаліції буде актуальною лише після 26 березня, вважає ПрезидентЗабезпечення волевиявлення громадян нині є головним питанням виборів – натомість тема парламентської коаліції буде актуальною лише після 26 березня, вважає Президент Учасники виборчого процесу нині повинні зосередитися на максимально повному відображенні волі громадян – натомість питання створення поствиборчої коаліції має постати лише після завершення кампанії. Про це сказав сьогодні на прес-конференції у Києві Президент України Віктор Ющенко.

«Нам треба знайти відповідь на те, як через діалог з громадою забезпечити якомога повніше представлення у парламенті настроїв народу», – наголосив він.

На думку Глави держави, проблемою нинішньої Верховної Ради є саме недостатнє відображення у ній інтересів та прагнень українського суспільства – відтак це нерідко призводить до гальмування динаміки в тому числі законодавчого та законотворчого процесів. Саме тому головний акцент зараз має робитися не на складі майбутньої парламентської коаліції, а на забезпеченні волевиявлення людей, зазначив він.

«Питання коаліції – це питання добре, але його треба ставити через 30 днів», – сказав В. Ющенко, додавши, що кожен виборець, голосуючи 26 березня, має усвідомити свою відповідальність за країну.

В Брянске повязали таджика за сбыт крупной партии героина «Трактор» в день рожденья проиграл «Спартаку», который тренирует бывший игрок «Трактора» Мужчина умер, не сумев попасть к врачу Здоровье космонавтов после аварии сочли «не вполне хорошим» Освобожденного досрочно националиста Демушкина не смогли поставить на административный учет

Лента новостей