21.09.2017 16:57

Завітай до лабораторії «СІМЕДГРУП»

Завітай до лабораторії «СІМЕДГРУП»

Приватний медичний центр «СІМЕДГРУП» у місті Івано-Франківськ проводить лабораторні дослідження у декількох напрямах:

- Біохімічні дослідження – загальні білки та білірубіни, прямі та непрямі білірубіни, АЛТ та АСТ, досліджуємо лужні фосфотази, креатиніни та сечовини у сечі та крові, швидкості клубочкової фільтрації. Крім того, проводяться досліди калію, кальцію, хлоридів, магнію, натрію, фосфору, глюкози у сечі та крові та багато іншого.

- Клінічні дослідження – загальні аналізи крові (диференціацію лейкоцитів трьох популяцій, двадцять парометрів без гістограм та диференціацію лейкоцитів трьох популяцій, двадцять парометрів з гістограмами), загальні аналізи сечі, визначаємо групу крові та резус-фактор. Крім того, визначаємо ШОЕ за Панченком, виявляємо ацетон у сечі та ін.

- Коагулограми – міжнародні нормалізовані відношення ПЧ, ПІ, дослідження активованого часткового тромбопластинового часу, фібриногену, гематокриту, тромбінованого часу, етанолові проби та ін.

Крім зазначеного, нашим співробітниками проводиться швидкі тести – тропоніну I, сифілісу, якісні визначення сумарних антитіл до вірусів гепатиту С та якісні визначення поверхневих австралійських антигенів гепатиту В.

Напередодні здачі крові на аналізи, не вживайте жирні та важкозасвоєнні харчі, а кров треба здавати не раніше як минуть 12 годин після вживання їжі. Людина повинна утриматись від вживання алкогольних напоїв, відвідування лазень та саун, а також від фізичних навантажень як мінімум за 24 години до запланованої здачі аналізів.

Не рекомендується до здачі крові на аналізи проходити рентгегнологічні дослідження, відвідувати сеанс масажу або приймати ліки. У разі повторного дослідження краще здавати кров на аналізи у той самий час доби. Безпосередньо перед забором крові пацієнтам бажано відпочити не менш як 10 хвилин.

Якщо пацієнту призначено здати кров на вміст глюкози, обовязково треба утриматись від сніданку, у тому числі кави або чаю, які можуть кардинально вплинути на показники у крові. Зверніть увагу, що приймання контрацептивів також впливає на показники глюкози у крові людини.

На сайті медичного центру https://smg.if.ua/index.php/наші-послуги/лабораторія користувачам доступна більш детальна інформація щодо всіх лабораторних досліджень, вартості послуг та інші відомості. Крім того, для швидкого звязку з центром зазначені мобільний та міський контактні номери, а акаунти медичного центру можна знайти у соціальних мережах (Facebook, Instagram, Google+, Linkedin).

6621 человек выразил готовность выйти на акцию протеста в Челябинске 21 апреля Майнинг криптовалюты энергозатратнее добычи золота на ту же сумму Игровые аппараты гаминатор в режиме "онлайн" Челябинская область осваивает Китай Невский проспект перегородил ОМОН-овцы

Лента новостей