13.10.2006 9:53

Чоловіки і гроші в житті Тіни Кароль

Недавно Тіна Кароль розповіла про одну особливість свого ставлення до чоловічої статі і грошей. На питання про те, яке місце займають гроші в її житті і чи правдива в цьому плані її пісня «Money doesn’t metter» Тіна Кароль відповіла:
- Ну, якщо говорити про сюжет пісні – то для мене при знайомстві і спілкуванні з чоловічою статтю гроші справді нічого не означають. Я дуже ціную, перш за все, інтелект і людські якості. А якщо говорити про відносини зі своїми власними грошима, то я до них ставлюся спокійно, без зайвих емоцій, але з великою повагою. У мене виходить так: ростуть потреби – приходять і фінанси. Правда, щоб задовольнити великі запити, доводиться багато працювати.

В Клинцовском районе пьяный мужчина до смерти забил гражданскую жену Педофил с расстегнутой ширинкой напал на девушку-подростка в Челябинске В Брянске проходит детский турнир по футболу «Кубок наших надежд» Брянск на пять дней окажется во власти адской жары Черный рюкзак на главной улицы города поднял по тревоге спецслужбы

Лента новостей