30.03.2006 15:15

Тимошенко: Почалася нова хвиля дискредитації моєї роботи в уряді

Тимошенко: Почалася нова хвиля дискредитації моєї роботи в урядіТимошенко: Почалася нова хвиля дискредитації моєї роботи в уряді"Аналізуючи щодня повідомлення засобів масової інформації, я зрозуміла, що вже почалась нова хвиля дискредитації моєї роботи в уряді, нова хвиля приниження нашої політичної сили і декларування того, що моя діяльність на посаді прем’єр-міністра нібито була або непрофесійною, або популістською", – попередила Юлія Тимошенко на брифінгу в середу, 29 березня.

"Я знаю, що ці "інформаційні" повідомлення мають замовний характер і є просто досить серйозним піар-проектом, якій, на мій погляд, має на меті зруйнувати всі стовідсоткові шанси на створення коаліції трьох політичних сил, створення демократичної коаліції", – пояснила вона.

Юлія Тимошенко ще раз спростувала всі закиди щодо популізму та непрофесійної діяльності в уряді. "Головним досягненням моєї роботи на посаді прем’єр-міністра був якраз відхід від того корупційного бульйону, в якому звикли працювати як клани в Україні, так і чиновники, які живуть на гроші кланів", – нагадала вона, зазначивши, що саме повернення цих принципів роботи бояться замовники спрямованої проти неї кампанії.

"І я знаю, що ця замовна кампанія була зроблена виключно тому, що суди почали з'ясовувати чесність володіння об’єктами, законність чи незаконність дій певних чиновників, – наголосила екс-прем’єр. – Це викликало паніку, супротив і, як наслідок, технологію дискредитації мене на посаді прем’єр-міністра".

Утім, як раніше зазначала Юлія Тимошенко, результати цих парламентських виборів чітко демонструють, кому вона заважатиме, а кому потрібна у владі: "Сьогодні очевидно, що симпатії людей, вибір людей знаходяться на нашому боці. І це значить, що та політика, яку я робила як прем’єр-міністр, вона все ж таки зрозуміла для людей, близька, і вони все ж таки хотіли її продовження".

На брифінгу вона нагадала, що очолюваний нею Блок виборов перше місце серед інших політичних сил у більшості регіонів України.

Відповідаючи на запитання журналістів, Юлія Тимошенко повідомила, що за час виборчої кампанії вона встигла поспілкуватися з 4 мільйонами людей, провівши 427 зустрічей по всій країні. "Ці люди не говорили про президентство або про якісь довготермінові амбіції. Вони благали про швидку допомогу, яку потрібно надати терміново, і я відчуваю глибинну відповідальність", – наголосила Юлія Володимирівна.

Земля стремительно возвращается на 50 миллионов лет назад Лукашенко стал персоной нон-грата в Европе Небоскреб через три года может появиться в Челябинске Лекарства от коронавируса пациентам в Челябинской области выдают бесплатно «Бессмертный полк» пройдет в 110 странах мира

Лента новостей