23.02.2006 15:30

Юлія Тимошенко здивована реакцією Президента, але залишає свій підпис під коаліційною угодою

Юлія Тимошенко здивована реакцією Президента, але залишає свій підпис під коаліційною угодоюЮлія Тимошенко здивована реакцією Президента, але залишає свій підпис під коаліційною угодоюКоментар про висловлювання Президента Віктора Ющенка щодо підписання Угоди про створення коаліції демократичних сил

21 лютого я поставила свій підпис під угодою про створення помаранчевої коаліції. Я зробила це в односторонньому порядку тільки через те, що володіла достовірною інформацією, що навколо нашої угоди точаться безплідні розмови, а реальні переговори про створення іншої коаліції, тим часом, відбуваються між певними людьми з "Нашої України" та Партії регіонів. Як видно, я не помилилася...

Мене здивувала надзвичайно різка реакція Президента України на підписання мною Угоди про створення коаліції демократичних сил.

Ніж принижувати і ображати, було б значно простіше поставити свій підпис під цією угодою, або щиро і публічно оголосити, які саме пункти угоди Президента не влаштовують.

Критичні слова замість підпису під угодою можуть означати тільки одне: ніхто, окрім мене, не збирався підписувати цю угоду.

Інші політичні сили прагнуть зробити гучний PR навколо важливої ідеї необхідності об’єднання патріотичних сил України.

Це зайвий раз підтверджує, що існує інший план об’єднання "Нашої України" та Партії регіонів після виборів за моделлю меморандуму "Ющенко-Янукович".

Однак, незважаючи на такі подвійні стандарти і підходи, я залишаю свій підпис під угодою про створення коаліції патріотичних сил, які стояли по один бік барикад під час президентських виборів. Я готова перейти до публічного обговорення кожного пункту угоди, який не влаштовує наших колег з "Нашої України".

Челябинск окутал «навозный» запах Северный антициклон резко понизит температуры по России Коломойский признал, что на Украине идет гражданская война Оптимизация продаж интернет магазина с помощью колл-центра Infinity Почетным гражданином Челябинской области стал миллиардер из первой сотни списка Forbes

Лента новостей