24.03.2006 17:02

Борис Пенчук: «Якщо мафія безсмертна, ми будемо робити зустрічні кроки»

Днями у Полтаві, у спеціалізованому супермаркеті «Будинок книги та медіа» відбулася презентація книги «Донецька мафія. Антологія», укладеної за участі Бориса Пенчука, голови Фонду «Антикорупція», більше відомий загалу як головний свідок у справі Бориса Колесникова. Нині Борис Пенчук - № 42 у виборчому списку Громадянського блоку ПОРА-ПРП до Верховної Ради України.

На прес-конференцїї Борис Пенчук роповів про конкретні факти та справи, напряму пов’язані з фігурантами нинішніх виборчих перегонів.

Пенчук каже, що планується видання антології «Донецька мафія», крім української, також російською та англійською мовами. Фонд «Антикорупція» вже направив примірники цієї книги в 30 іноземних посольств і міжнародних організацій із запрошеням взяти участь у

проведенні Міжнародного антикорупційного форуму.

У презентації взяли участь керівники та активісти полтавської обласної організації партії ПОРА.

Получение лицензии Ростехнадзора Услуги по ремонту дверных замков и многое другое Под Брянском на объездной произошло серьезное ДТП Лещенко не удержался от непечатного словца в разговоре с Галкиным В спорах челябинских кандидатов в депутаты дело дошло до драк?

Лента новостей