22.04.2007 15:55

Екологічна міліція пильнуватиме чистоту вулиць на Полтавщині

Відтепер на Полтавщині – в обласному центрі та Кременчуці – екологічна міліція пильнуватиме чистоту вулиць та боротиметься зі стихійною торгівлею.Таке розпорядження міського голови. За досвідом інших міст, кошти на утримання відділу - надходитимуть зі штрафних стягнень порушників. Наразі ж - їх бракує, навіть на автомобіль - тож екологічні міліціонери патрулюють вулиці пішки. Та й сам відділ – поки що нараховує десять працівників. Мешканці ж Кременчука – хоча і двічі перевіряють поки дивні для них посвідчення, проте переконані – такий відділ – потрібний місту.

Максим Білаш, інспектор екологічної міліції м.Кременчука: "Мне приятно, потому что ми боремся за чистоту города. Раньше, я помню, красиво было в городе, много деревьев росло, много людей сюда приезжало. Сейчас за последние нескролько лет люди стали забывать о порядке на улицах. Когда мы подходим на улицах, люди конечно удивляются, но они сразу видно за то, чтобы порядки в городе навести."

Покупка мешковины для любых целей Cуд Челябинска вернул прокурору дело москвича, склонявшего подростков к суициду Генеральный директор «Главкосмоса» уволился после проверки Брянский лыжник Большунов взял бронзу в Германии Автобусный маршрут, за который проголосовали южноуральцы, скоро появится

Лента новостей