26.06.2006 10:22

'ФлайzZzа' презентували дебютний диск

Двадцять другого червня луцький колектив "ФлайzZzа" презентував свій дебютний альбом "Тепло за годину". Концерт з цього приводу пройшов у київському клубі "Sun City". Власне, це був подвійний дебют творців позитивних ритмів - група вперше з'явилась на столичній клубній сцені, та ще й в розширеному складі. Віднедавна склад "ФлайzZzи" подвоївся - до звичного тріо вокалістів-шоуменів приєдналися гітарист, трубач та ді-джей. Перед тим як представити своє нове концертне звучання в Києві, музиканти вже опробували його на кількох українських та польских майданчиках.

"Дуже кльово виходить виступати таким складом. Ми навіть самі не очікували, боялись спочатку взяти навіть одного-двох нових учасників. Тепер стало зрозуміло, що це далеко не межа. Я думаю, що згодом в "ФлайzZzі" буде ще більше музикантів, - доповідає вокаліст Андрій "Тім" Тимчук. - Ми самі кайфуємо від того драйву, енергії та емоцій, які окрім вокалістів дають ще й музиканти, і відчуваємо, що публіці це теж по кайфу".

Що стосується альбому "Тепло за годину", то в нього увійшли пісні, написані групою впродовж останніх п'яти років. Серед них як перевірені часом концертні хіти - "Сонце", "Джамайка", "Коломийка", так і нові записи, такі як спільна піснія з "От Вінта" "2 кольори" та кавер-версія композиції гурту "Скрябін" "Море". Окрім тринадцяти пісень, платівка містить чотири ремікси від DJ 40A.

15 липня "ФлайzZzа" презентує дебютник в рідному Луцьку, в клубі "Майдан". Далі команду можна буде почути і побачити під час акцій Не будь байдужим!" в Тернополі, Полтаві та Києві. Крім того через кілька тижнів планується запустити в телефір клуп на пісню "Небезпечна Zона", яке буде складатись переважно з концертних відеозаписів колективу.

Порошенко приготовил для Путина «две плохие новости» В Брянске рекламным щитам грозит исчезновение Жительница Брянска «прогуляла» сумку, деньги и мобильник в ночном кафе Цены на сахар пойдут вверх Россия и Китай налаживают деловые связи в Челябинске

Лента новостей