01.12.2006 9:58

'Горгішелі' презентували дебютний альбом

Львівський гурт «Горгішелі» презентував довгоочікуваний дебютний альбом «Аморе», який випустила компанія Comp Music/EMI. Заголовна пісня платівки вже знайома українському слухачеві завдяки ротації синглу на радіо та відеокліпу, що з'явився у телепросторі місяць тому. Загалом до диску увійшло 11 пісень, дві з яких грузинською мовою.

Засновниці гурту «Горгішелі» - дві сестри-грузинки Тамара та Етері Горгішелі, які народилися і живуть у Льові. Ще наприкінці дев'яностих років дівчата зібрали гурт «Чорний Вересень», згодом, після зміни составу та відповідно і звучання команди, було змінено і ії назву. Нинішній склад гурту є незмінним з 2003-го року - Тамара Горгішелі (гітара, вокал), Етері Горгішелі (бас-гітара, вокал), Мар'ян Козовий (гітара), Олексій Слободян (ударні, перкусія), Олег «Джон» Сук (клавішні). Автором текстів пісень є Тамара.

Запис матеріалу альбому «Аморе» відбувався в Києві, на студії Сергія Товстолузького. «Альбом писався неймовірно швидкими темпами - всього за три дні основна фонограма була вже готова. Всі пісні записані на одному диханні і з першого дубля. Cаме тому нам вдалося повністю передати настрій та атмосферу живого виступу, справжні емоції та енергетику», - розповідають дівчата.

Почесним продюсером платівки став земляк «Горгішелі», продюсер та чоловік Руслани Олександр Ксенофонтов. Він впевнений, що цінність музики цього гурту в її живості і нештучності, яких сьогодні бракує більшості виконавців. «Цей альбом цікаво слухати і для розуму і для серця», - каже Олександр. - Найцінніше в гурту «Горгішелі» це те, що їх музика жива. 70 відсотків музики на нашій, та й не тільки на нашій сцені - це дохла музика. Тому я дуже радію з приводу виходу альбому живої музики «Аморе». Це абсолютно нестандартна музика у стандартній, зрозумілій подачі».

Другим містом після Києва, де буде презентований диск «Аморе», стане Львів. Також на підтримку релізу музиканти збираються провести клубний тур Україною, проте конкретні дати виступів «Горгішелі» ще не відомі.

Трек-лист альбому «Аморе»:

Завжди зі мною ти
Пташка
Аморе
Купідон
Аджарська
Паперові люди
Ті, що ходять
Де твій рай
Вересень
Баю-баю
Квітка

Человек, кровь которого блокирует коронавирус, переболел еще в 2003 году атипичной пневмонией Администрация Брянска намерена отремонтировать колодец «Белый колодезь» После приземления космонавт чувствует себя на седьмом небе. Почему? В Унечском районе нашли 100-килограммовую бомбу Новинки кино в жанре милитари

Лента новостей