06.11.2007 12:36

Катеринчук задоволений дискусією

Лідер "Європейської партії України", яка входить до блоку НУ-НС, Микола Катеринчук вважає, що дискусія навколо коаліційної угоди із БЮТ корисна. Лідер "Європейської партії України", яка входить до блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Микола Катеринчук вважає, що дискусія навколо коаліційної угоди із блоком Юлії Тимошенко корисна.Лідер "Європейської партії України", яка входить до блоку НУ-НС, Микола Катеринчук вважає, що дискусія навколо коаліційної угоди із БЮТ корисна.Лідер "Європейської партії України", яка входить до блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Микола Катеринчук вважає, що дискусія навколо коаліційної угоди із блоком Юлії Тимошенко корисна.

Про це Катеринчук сказав в інтерв'ю газеті "Столичні новини".Він підкреслив, що ніякої кризи в НУ-НС нема, а йде дискусія щодо окремих позицій коаліційної угоди, зокрема, щодо кадрових питань, а сама коаліційна угода винесена на всенародне обговорення.

"Дискусія, яка йде, дуже корисна", - говорить Катеринчук.

На його думку, це нормальний демократичний процес, до якого українці повинні звикнути при формуванні демократичного формату влади.

При цьому Катеринчук нагадав, що коли в 2006 році створювалася коаліція Партії регіонів, Соціалістичної й Комуністичної партій, то її програма поміщалася на 7 сторінках, суспільство про неї нічого не знало, сама дискусія була відсутня, а процес формування коаліції був непрозорим.

Нагадаємо, не всі кандидати у народні депутати від НУ-НС поставили свої підписи під наміром створити парламентську коаліцію з БЮТ. Один з них, Ігор Кріль, звинуватив керівництво блоку у непрозорості і тиску.

Як повідомлялося, Катеринчук упевнений у дієздатності коаліції НУ-НС і БЮТ.

Лідер НУ-НС Юрій Луценко виключає можливість перегляду коаліційної угоди його політсили з БЮТ.

Українська республіканська партія "Собор" закликає БЮТ і НУ-НС доопрацювати коаліційну угоду.

15 жовтня БЮТ і НУНС домовилися створити коаліцію в новій Верховній раді.

Взорвать несколько труб «Уфалейникеля» планирует новый инвестор Резкое похолодание, обрушившееся на Челябинскую область, сменится теплом В Брянске загорелась поликлиника: эвакуированы 48 человек На дорогах Брянска в 2018 году погибло 25 человек Мэров Челябинска и Златоуста могут отправить в отставку уже завтра

Лента новостей