19.04.2006 11:59

Команді Тимошенко стали відомі спільні плани частини "Нашої України" та Партії регіонів

Команді Тимошенко стали відомі спільні плани частини Команді Тимошенко стали відомі спільні плани частини "Нашої України" та Партії регіонів"Екстрену нараду нашої політради ми збирали тільки з однієї причини: вчора вранці до нас звернувся один з членів політради блоку "Наша Україна" і виклав повністю весь план, який насправді має частина політради блоку "Наша Україна" щодо створення коаліції, – повідомила Юлія Тимошенко на прес-конференції у вівторок, 18 квітня. – Він чітко нам сказав, що є три людини – Єхануров, Порошенко і Мартиненко, – які завершили переговори з Партією регіонів і які повністю домовилися про створення коаліції блоку "Наша Україна" і Партії регіонів".

За інформацією члена політради "Нашої України", для створення такої коаліції заплановано і вже здійснено низку кроків.

По-перше, розпочато програму дискредитації коаліційних переговорів демократичних сил і створення позитивного іміджу так званої "широкої коаліції" – об’єднання блоку "Наша Україна" і Партії регіонів.

"Передбачена широка програма на всіх каналах телебачення з участю знакових людей в суспільстві – депутатів, політиків, всіх, хто може впливати на думку людей, – які будуть пояснювати народу, що тільки "широка коаліція" є спасінням України", – застерегла Юлія Тимошенко.

Вирішено також затягувати створення Коаліції демократичних сил між "Нашою Україною", Соціалістичною партією і Блоком Юлії Тимошенко, аби у людей склалося враження про нездатність цих сил до конструктивного об’єднання.

"Для цього буде створено нову програму дій, будуть прийматися нові пункти, що будуть неприйнятні для нашого Блоку і Соцпартії, – наголосила Тимошенко. – Було прийнято рішення торпедувати, знищувати, руйнувати Протокол, який підписаний соціалістами, блоком "Наша Україна" і нашим Блоком".

Тим часом, вже закладаються перші цеглини у фундамент "широкої коаліції". Зокрема, нагадала Юлія Володимирівна, у Київраді вже створено коаліцію між Партією регіонів, "Нашою Україною" і новим мером Леонідом Чернівецьким. За отриманою інформацією, наступним кроком стане така коаліція у Запоріжжі, і далі – "по всій країні, там де є Партія регіонів у визначальному складі, планується створити коаліції між Партією регіонів і блоком "Наша Україна".

Крім того, повідомила Тимошенко, "одним з елементів руйнації коаліційних переговорів демократичних сил є те, що Порошенко, який повністю управляє заступником генерального прокурора паном Шокіним, і Мартиненко, який повністю керує головою СБУ Дріжчаним, порушили сьогодні кримінальні справи проти Турчинова і Кожемякіна, проти членів нашої партії, практично народних депутатів, за якесь незрозуміле, неправдиве прослуховування. І сьогодні виписані санкції на арешт Турчинові і Кожемякіна – двох офіцерів, які мають честь і совість".

Водночас, наголосила вона, готується коаліція "Нашої України" з Партією регіонів – з усіма "кучмістами, які не відповідали ні за що і сьогодні є бажаними партнерами для частини блоку "Наша Україна".

У разі, якщо Коаліцію демократичних сил все ж таки буде створено, ці люди планують зірвати голосування за кандидатуру прем’єр-міністра, якого запропонує Коаліція, а якщо не вийде і це – знову планується масштабна програма дискредитації роботи уряду.

Вивчивши отриману інформацію, політрада Блоку Юлії Тимошенко розробила антикризовий план врятування Коаліції демократичних сил.

«Вы потенциальные покойники», заявил главврач Воскресенской больницы Райхман, обращаясь к жителям района Купить кольца с бриллиантами Rox casino - клуб для вашего досуга Потеплеет в пятницу, 10 апреля Страны Европы стали готовиться ко второй волне коронавируса

Лента новостей