25.08.2006 10:54

Костянтин Меладзе зрадив «Віа Грі» з Ані Лорак

Ані Лорак покинула свого продюсера Юрія Фальосу і відтепер працюватиме із Костянтином Меладзе. Новий тандем планував повідомити світу про своє народження у вересні, та “бомба” вибухнула раніше. Костянтин зустрівся із журналістами та представив їм свою підопічну.

- "Між мною та Юрієм Фальосою немає ніякого негативу. Ми залишилися друзями, й надалі постійно спілкуємося, до того ж далі працюємо у “Ani Lorak Company ”. А з Костянтином Меладзе я співпрацюю як із продюсером, так і з композитором. Я й раніше дуже хотіла з ним попрацювати, адже знаю його ще з часів радянської естради. Він імпонує мені як людина. Він розуміє жіночу душу, і викладає це розуміння у піснях, мелодиці, текстах. Та до цього часу у кожного з нас були власні плани, які не пересікалися, а також певні зобов’язання контрактами. Мабуть, зараз так стали зорі на небі. Спочатку я трохи хвилювалася чи вистачатиме у нього часу на мене, адже він продюсує ще й Валерія Меладзе і “ВІА Гру”. Першим кроком у нашій співпраці став кліп на його пісню “Верни мне любовь”, яку я виконую із його братом Валерієм Меладзе. Це зовсім не означає, що я відмоляюся від моїх українських пісень. Я й надалі виконуватиму їх на концертах, і цю ідею Костянтин теж дуже підтримує. Я тут народилася, і надалі мрію представляти Україну у всьому світі. Але й це не є межею можливостей, це лише ще один етап мого розвитку. Щодо умов контракту, то наразі – це таємниця, і я не можу її розголошувати. Але у ньому точно немає пункту, який забороняв би мені вийти заміж, як це було у попередньому контракті. Та й сам контракт – це радше рівноправне партнерство. Нарешті я стою на “власних ногах” і можу спілкуватися як повноцінний партнер по бізнесу і музиці.

Ученые создали вечный «зарядник», работающий от тепла человеческого тела В брянской больнице №4 открыли кабинет компьютерной томографии Путин в колонне «Бессмертного полка» думал об отце, простом солдате В Стародубском районе огонь охватил жилой дом Ирина Гехт: «Сейчас все в безопасности и под медицинским наблюдением»

Лента новостей