14.03.2006 11:28

Олег Блохін: «Знаючи, як вміють вболівати в Сімферополі, я готовий проводити тут хоч всі матчі збірної»

У спарених турах зайві перельоти - на шкоду команді
У понеділок, 13 березня, у Сімферополі висадився десант футбольних менеджерів зі столиці України на чолі із президентом ФФУ Григорієм Суркісом. Разом з функціонерами прибув у Крим і головний тренер нашої національної збірної Олег Блохін. Мета візиту - знайомство з футбольною інфраструктурою автономії.

На відкритій прес-конференції Григорій Суркіс і Олег Блохін відповіли на запитання вболівальників і журналістів.

Григорій Суркіс заявив, що цілком ймовірно провести один з матчів збірної в Сімферополі, але для цього Федерації футболу Криму необхідно подати відповідну заявку. «Ми її розглянемо, і якщо не виникне ніяких організаційних проблем, затвердимо», - сказав президент Федерації футболу України.

«Знаючи, як вміють вболівати в Сімферополі, я готовий проводити тут хоч всі матчі збірної. Але зрозумійте мене правильно. У спарених турах зайві перельоти - на шкоду команді. А це навіть далеко не дріб'язки, на яких сьогодні будується футбол. До проведення матчів у регіонах потрібно підходити виважено. І думаючи про інтереси вболівальників, що вважаю немаловажним, але потрібно не забувати й про саму збірну, для якої головне все-таки - результат», - додав Олег Блохін.

Як відомо, ФІФА визначила кінцевий строк подачі заявочного списку - 15 травня. Стосовно цього строку та запитання про появу нових гравців в збірній України, Олег Блохін зазначив: «Поява нових гравців можлива, але, напевно, все-таки навряд чи. 15 травня потрібно вже подавати заявочний список. А збірна збереться тільки після 15-го. Як я можу включати футболіста в список, якщо навіть не знаю толком, що він із себе представляє? Тому на Чемпіонат світу поїдуть хлопці, які пройшли зі мною відбірний цикл, можливості яких мені добре відомі. Але у футболі всяке трапляється. От зараз у збірній серйозна воротарська проблема. Травмувалися Шовковський і Старцев - і у ворота ставити нема кого. Так, є досвідчені Шутков і Рева, але вони навіть за свої клуби не грають. З'явилися талановиті Шуст, Рибка, Пятов, але адже це, вибачте мене, ще хлопчики, щоб довіряти їм ворота збірної. Хоча на безриб'ї, як говориться, і Рибка - воротар...»

В Брянске появится дорога от ГИБДД до «Аэропарка» В лес сливали опасные вещества Капсулой времени может стать объект LD2 Первый раз за восемь лет «Уралмашзавод» получил прибыль Жители улицы Чайковского сами заделали ямы, не дожидаясь помощи дорожников

Лента новостей