08.06.2006 14:57

Онопенко: Політикум і люди чекають прем’єрства Тимошенко

Онопенко: Політикум і люди чекають прем’єрства ТимошенкоОнопенко: Політикум і люди чекають прем’єрства Тимошенко"З прем’єром однозначно визначилися. Вже ніхто не заперечує, що повинна бути Юлія Тимошенко. Я думаю, що і політикум і люди чекають цього рішення", – заявив народний депутат України Василь Онопенко.

Член робочої групи Блоку Юлії Тимошенко в переговорному процесі по створенню коаліції у Верховній Раді також відзначив, що йде нормальний процес коаліційних переговорів. За його словами, кадрові питання "йдуть паралельно з напрацюванням документів".

"Я думаю, що все йде нормально, ми просто не встигли обробити весь масив цієї інформації, яка є, підготувати коаліційну угоду, підготувати програму уряду, підготувати регламент – ці структурні складові... Ми просто не встигаємо це все зробити. На 95-98% робота завершена", – сказав він, коментуючи рішення парламенту про перерву в праці парламенту до 14 червня за пропозицією Блоку Юлії Тимошенко, Соцпратії і "Нашої України".

Онопенко відзначив, що зараз членів робочої групи в переговорному процесі від Блоку Юлії Тимошенко найбільше хвилює таке питання як кандидатура спікера. Разом з тим, він висловив думку, що "через тиждень все буде добре".

Цитокиновый шторм: в Петербурге умирает почти 15% заболевших ковидом, заявила «Медиазона» Грузовик без тормозов протаранил железнодорожный состав в Свердловской области Григорий Явлинский увидел признаки приближения большой войны и нищеты Киллер убил за 400 тысяч рублей. Получил 10 лет лишения свободы Из Брянска можно будет улететь в Минеральные воды

Лента новостей