30.08.2006 21:49

Опалювальний сезон у Києві - під загрозою зриву - Мінпаливенегрго

Опалювальний сезон у Києві - під загрозою зриву. Про це попереджає Мністерство палива і енергетики. І звинувачує в цьому компанію "Київенерго", яка є найбільшим споживачем природного газу в Україні і при цьому заборгувала за останній рік його постачання.
"Газ України" вже почав обмежувати постачання палива компанії "Київенерго". Напередодні без газу залишилися 6 котелень столиці. На сьогодні заплановане відімкнення від газопостачання ще дев'яти котелень, - повідомляє "Київенерго". Водночас у компанії переконують, що борг вона накопичила лише через те, що з 1-го липня платить за газ втричі більше. Також в "Київенерго" наголошують, що не змінювали тарифи для населеня останні 4 роки, а обіцяної за це компенсації так і не отримали.

Хлорорганику в нефтепровод «Дружба» вбросили умышленно В Брянске на ремонт дорог в Советском районе выделят 240 млн рублей В Почепском районе загорелся жилой дом Вдвое выросла заболеваемость бешенством в Челябинской области Брянский фотограф Игорь Кожухов стал финалистом международного конкурса

Лента новостей