04.02.2006 13:23

ПОРА-ПРП вважає, що Жванія ускладнює формування демократичної коаліції

Заява Громадянського блоку ПОРА-ПРП щодо ставлення НСНУ до пропозиції ПОРИ-ПРП

Громадянський блок ПОРА-ПРП обурений заявою члена правління «Народного союзу «Наша Україна» Давида Жванії, зробленою ним 1 лютого під час пре-конференції в Києві, у відповідь на пропозиції «ПОРИ-ПРП» щодо створення помаранчевої демократичної коаліції.

Ми вважаємо, що такі заяви підривають довіру, дух співробітництва та ускладнює процес формування демократичної коаліції. Вважаємо, що замість таких висловлювань «Наша Україна», яка має значний вплив на прийняття рішень українською владою, мала би запропонувати адекватніші конструктивні дії, як то, наприклад, запропонувати суспільству розгорнутий план реформ.

Громадянський блок ПОРА-ПРП сподівається, що «Наша Україна» змінить свою позицію і не словом, а ділом доведе прагнення до єднання демократичних сил.

Брянский кондуктор попросил пассажиров не мелочиться «Удав» может заменить знаменитый пистолет Макарова Минобороны РФ выпустила к 23 февраля открытки армейским юмором Масштабное отключение электроснабжения произойдет завтра в Челябинске В Карачевском районе фура смяла три машины

Лента новостей