15.02.2006 14:47

ПОРА-ПРП звинувачує Омельченка у використанні адмінресурсу

Громадянський блок ПОРА-ПРП звинувачує мера Києва Олександра Омельченка у використанні адмінресурсу на виборах до Київради. Представники блоку звинувачують міського голову в перешкоджанні здійсненню права на проведення передвиборчої агітації.

А саме: ПОРА-ПРП вважають, що заборона розміщення деяких біг - бордів із портретом Кличка була санкціонована найвищою столичною владою, адже Віталій Кличко на виборах київського голови є конкурентом «вічного мера» Олександра Омельченка. Також ПОРА-ПРП стверджує про відсутність рівних можливостей кандидатів на посаду міського голови.

Володимир Бондаренко, керівник київського міського штабу ПОРА-ПРП, так прокоментував цю ситуацію: "Сьогодні є не тільки прямі тиски, не тільки дивні зібрання, на яких даються команди. Є прямі дзвінки, є нашіптування, є підказки окремим власникам рекламо носіїв, і їм прямо говорять, що ми тобі нічого не говоримо, але роби висновок сам».

Керівник виборчого штабу Віталія Кличка Ігор Гринів повідомив, що блок уклав з рекламними компаніями угоди про розміщення на вулицях Києва біг - бордів з передвиборчою агітацією Кличка, а 24 січня ці компанії отримали розпорядження КМДА узгодити цю рекламу з Головним управлінням з питань внутрішньої політики. В іншому випадку всі носії реклами обіцяли демонтувати. Гринів стверджує, що після цього випадку компанії просто бояться розміщувати рекламу блоку.
У зв'язку з цим блок ПОРА-ПРП розіслав листи з проханням роз'яснити ситуацію Олександрові Омельченку, голові Секретаріату Президента Олегові Рибачуку, голові ЦВК Ярославу Давидовичу та міністру внутрішніх справ Юрію Луценку.

Фонд борьбы с коррупцией Навального власти хотят признать экстремистской организацией. Но акция протеста будет (обновлено) Первый каток открылся в Челябинске, не дожидаясь календарной зимы Медведев поддержал брянское сельское хозяйство Ставки на спорт: FAQ по арбитражным ставкам Юлия Навальная не приняла извинений Артемия Лебедева

Лента новостей