25.04.2006 11:10

Повернення Оуена відкладено

До кінця сезону Майкл зіграє лише один матч
Лондон, Англія (AFP) – повернення Майкла Оуена до складу збірної Англії стало сумнівним після того, як вияснилося, що він буде грати лише один матч за Н’юкасл до кінця сезону.

Повернення 26-річного англійського форварда після травми було окреслене на наступні вихідні в Бірмінгемі. Але менеджер Н’юкаслу Глен Роедер признав, що це навряд чи станеться.

«Ми сподіваємось, що Майкл повернеться до складу в останньому матчі сезону проти Челсі, але ми його не квапимо», - сказав Роздер.

«Навіть при тому, що Алан Ширер також травмований, ми не будемо тиснути на Майкла».

Роедер сподівається, що хірург футболіста дасть зелене світло Оуену на повне тренування, після того як він зламав кістку в ступні 31 грудня 2005 року.

«Він зараз бігає та працює з м’ячем. Найближчим часом ми сподіваємося отримати хорошу звістку від його лікаря, - сказав Роедер. - Це означає, що він міг би тренуватися знову з першою командою з початку наступного тижня та до його кінця».

Якщо Оуен буде в матчі з Челсі, йому світить гра проти Угорщини 30 травня та Ямайки чотири дні потому для відточення його гри до 10 червня, де збірна Англії зіграє проти збірної Парагваю в Франкфурті.

Роедер також запевнив, що голкіпер Шей Гівен буде капітаном команди до кінця сезону.

«Я був капітаном та захисником, і мені не подобаються голкіпери, які виходять з нарукавною пов’язкою шкіпера. Тим більше гравці поля мають більший контакт з іншими гравцями, - сказав Роедер. - Але я побачив, що Шей Гівен дуже добре грає останні кілька місяців і я, як і всі, знаю які величні здібності він має. Хоча це не тільки здібності, але й велика повага гравців по команді, це і є важливо».

Водитель маршрутки чуть не затащил ребенка под колеса машины Мальчику оторвало руку на тарзанке Водителю автобуса, въехавшего в Москве в подземный переход, дали четыре года колонии Аферисты развели брянского бизнесмена на 150 тыс рублей через электронную почту В Брасовском районе нашли 2 авиабомбы

Лента новостей