01.02.2006 12:08

Президент відбув з робочою поїздкою то Запорізької області

Президент України Віктор Ющенко відбув з одноденною робочою поїздкою до Запорізької області.

У поїздці Главу держави супроводжують Павло Ігнатенко, міністр охорони навколишнього природного середовища, Павло Качур, міністр будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства, Володимир Шандра, міністр промислової політики, Юрій Продан, перший заступник міністра палива та енергетики, Анатолій Матвієнко, заступник Глави Секретаріату Президента, Юрій Кияшко, член Національної комісії регулювання електроенергетики.

Заплановано, що в Запоріжжі Глава держави візьме участь у нараді з керівниками металургійних підприємств та адміністративно-господарським активом Запорізької області з питань енергозбереження, екології та охорони здоров'я.

Крім того, Президент відвідає ВАТ «Мотор Січ» та ВАТ «Запорізький металургійний комбінат «Запоріжсталь».

Для лечения тяжёлой формы коронавируса в России нашли препарат Брянский актер Антон Шагин презентует сборник своих стихов Когда «Великий Миша» был еще «неизвестным» Брусиловским Если Текслер передумает идти на выборы самовыдвиженцем, это сыграет против него, уверен политтехнолог Святов Путин им не указ? Челябинская прокуратура считает законными 6 проверок Роскомнадзором малого предприятия в условиях президентского моратория

Лента новостей