07.06.2006 11:53

'Стелсі' почали роботу над новим альбомом

Чернівецькі електронники "Стелсі" розпочали роботу над своїм новим альбомом, вже шостим за рахунком з моменту початку діяльності гурту в 2000-му році. Нова робота буде продовжувати генеральну лінію попереднього доробку "Там...", в якому музиканти вперше на постійній основі почали використовувати українську автентику в авторській інтерпретації - загортуючи традиційні гуцульскі переспіви та коломийки в сучасні електронні ритми.

Головна ідея, якою зараз переймаються "Стелсі" - створення цікавого та дотепного міксу з електроніки та етніки, який би міг стати новим стандартом на українській танцювальній сцені. На відміну від попередника, пісні нового альбому будуть - у відповідності з глобальною тенденцією - трохи більш жорсткішими та рок-орієнтованими. "Але то не рок в звичайному розумінні, а щось на кшталт важкого кислотного техно", - пояснює Олексій Кухарський, вокаліст "Стелсі".

Наразі в хлопців вже відпрацьовано дві пісні для нового диску, а всього їх там розміститься десь дюжина. Щоправда, музиканти ще не вирішили остаточно яка - традиційна чи чортова (себто дванадцять чи тринадцять). Завершити нову платівку "Стелсі" планують до вересня, а тоді вже й вирішать, як її називати та коли випускати. Альбом "Там...", нагадаємо, вийшов "в ефір" наприкінці 2005-го року.

В Брянске возле нового садика в старом аэропорту разрушили дорогу Стало известно количество выходных в 2020 году Два миллиона россиян подписали петицию об отмене оплаты услуг ЖКХ на время самоизоляции Троицкую чиновницу отправили в СИЗО Быстрый подбор выгодного кредита для бизнеса

Лента новостей