15.02.2006 14:41

Вахтанг Кіпіані: тема отруєння Ющенка для ЗМІ заборонена?

«Ненормальною є ситуація, коли влада вважає, що ми виходили на Майдан лише тому, аби Ющенко став Президентом», – заявив під час прес-конференції в Івано-Франківську 14 лютого відомий журналіст Вахтанг Кіпіані, кандидат у нардепи під №25 виборчого списку Громадянського блоку ПОРА-ПРП.

Свою розмову з івано-франківськими колегами Вахтанг Кіпіані побудував на двох раніше резонансних темах – отруєння Віктора Ющенка і темі горезвісних темників, про які він написав книгу «Влада Тьми і Темників».

Вахтанг Кіпіані назвав «не випадковим замовчування теми отруєння Ющенка». За його словами, «пані Геращенко цю тему стерла. І ні СБУ Турчинова, ні Генпрокуратура часів Піскуна не займалися справою отруєння Ющенка. Цю тему просто забалакали, – вважає журналіст. – Очевидно, що до цієї теми мають відношення люди з найближчого оточення Ющенка».

Вахтанг Кіпіані зачитав представникам ЗМІ уривок із так званого темника від 24 вересня 2004 року, який стосувався висвітлення події №1 – нападу на Януковича в Івано-Франківську.

«Я не вважаю це нормальним, коли я дарую свою книгу Президенту, а люди і далі ніяк не розуміють лояльності до банди Януковича і групи «Не ТАК»,- сказав Кіпіані.

А завершив прес-конференцію Вахтанг оптимістично: «Ми, молоді українські патріоти нової генерації, прийдемо у політику, і прийдемо надовго».

Клещи вместо бабочек: у каждого поколения свои насекомые? «Публика подпевает и танцует»: люди соскучились по «живому» концерту 9-балльные пробки сковали Челябинск: скорость движения снизилась до 3 километров в час В Брянске пройдет день православного донора Курчатовский район - самый экологически чистый в Челябинске

Лента новостей