01.03.2006 20:40

Віталій Кличко презентував пакет програмних документів

28 лютого 2006 року кандидат на посаду київського міського голови Віталій Кличко у приміщенні Фонду братів Кличків презентував пакет програмних документів.
Концептуально програму Віталія Кличка відрізняє її стратегічний характер, визначення місії Києва та наявність чіткого плану дій.
«Яким містом ми, кияни, хочемо бачити Київ? Відповідь на це питання визначає унікальність місії Києва і довготермінові цілі його розвитку як столиці. Коли ми говоримо «Париж», – всі розуміють, що йдеться про культурну столицю Європи, законодавця моди. Коли згадуємо Нью-Йорк, – говоримо про світову фінансову столицю, у Лондоні вбачаємо світовий бізнес-центр. Києву також притаманна своя індивідуальність, і в нього є своя місія, яку ми формулюємо, – говорить Віталій Кличко».
Команда Віталія Кличка переконана, що Київ має стати найкомфортнішим містом Центральної та Східної Європи, лідером за якістю життя.
Так формулювати місію Києва дозволяє його багата культурно-історична спадщина, яка робить Київ містом-музеєм, та унікальне природне розташування на двох мальовничих зелених схилах Дніпра, що дає змогу говорити про Київ як місто-парк.
Від вказаної місії Києва команда Віталія Кличка перейшла до визначення Стратегії розвитку Києва та пропозиції нових принципів управління. Стратегія розвитку Києва базується на історичних передумовах і сучасних критеріях поняття «здорове місто». Це означає – місто, створене для людей і його розвиток відбувається збалансовано для максимального задоволення потреб людини та для досягнення найвищої якості життя.
Також Кличко оприлюднив конкретний план дій, що має бути реалізований для запровадження в столиці нових принципів управління.
До розробки стратегії розвитку Києва та плану дій долучилися провідні вітчизняні та міжнародні компанії.

В Погаре утонул мужчина Брянцев бесплатно научат делать новогодние игрушки Надежда Бабкина выздоровела и опубликовала видеообращение к россиянам Производство спецтехники в Брянской области ожидают перемены Сточные воды сбрасывались с превышением ПДК. В работе ТЭЦ-1 в Челябинске нашли нарушения

Лента новостей