15.02.2006 14:40

Віталій Кличко запропонував свою допомогу ошуканим інвесторам групи компаній «Еліта-Центр»

Останнім часом до кандидата на посаду київського міського голови Віталія Кличка звертаються за допомогою сотні людей, які вклали свої кошти в будівництво житла групою компаній «Еліта-Центр». Під час однієї з зустрічей з мешканцями столиці Віталій Кличко підкреслив, що люди, які прагнули придбати житло та вклали в інвестиційно-будівельну компанію свої кошти, гадали, що знайшли прийнятний для себе варіант покращення житлової ситуації власними силами, не сподіваючись на державу. Інвестори «Еліти-Центру» йшли до відомих агенств нерухомості, зверталися за кредитами до великих банків та поводилися як цивілізовані люди в цивілізованому місті. На жаль, їх нахабно ошукали».

Віталій Кличко наголосив на відповідальності київської влади за ситуацію, що склалась. «Оголошення про діяльність групи компаній «Еліта-Центр» були на кожному кроці. На паперах та на іншій будівельній документації, що стосується відведення цій групі землі, стоять підписи київських чиновників, тому київська влада не могла про все це не знати» – сказав Кличко. Він наполягає на тому, що КМДА несе повну відповідальність за все, що відбувається на ринку нерухомості в місті Києві, включно із шахрайською схемою компанії «Еліта-Центр». «Але із заяв голови міста Олександра Омельченка та його заступника Валерія Борисова випливає, що їм байдужі трагедії киян».

Віталій Кличко запропонував інвесторам свою допомогу у відстоюванні їхніх прав і запевнив, що таких випадків не буде під час його роботи на посаді мера. «Я гарантую демонополізований ринок нерухомості, відкриті аукціони з продажу землі під забудову та прозоре ухвалення всіх рішень» – заявив кандидат на посаду київського міського голови.

Янукович хочет вернуться на Украину До того, как стать знаменитыми, они сражались за Родину Болельщик призвал изгнать «дьявола» из хоккейного дворца «Трактора». Может быть, это и «сработало»? В Брянске появится вытрезвитель Как справиться с мучительной кластерной головной болью?

Лента новостей