09.02.2006 15:18

Янукович пообіцяв світові переплюнути Майдан

Лідер Партії Регіонів Віктор Янукович звернувся до послів різних країн світу в Україні з проханням направити на парламентські вибори в Україну своїх спостерігачів.
"Від імені Партії Регіонів хотів би звернутися до ваших країн із пропозицією направити на ці вибори спостерігачів з метою забезпечення законного, максимально правдивого і прозорого ходу передвиборної кампанії, а також результатів голосування", - сказав він на зустрічі з послами.

Янукович наголосив, що його партія "вестиме чесну кампанію, і не безпідставно розраховує на перемогу на виборах".

Говорячи про майбутню коаліцію у парламенті, Янукович зазначив, що її про обриси можна буде говорити тільки після виборів, "а не зараз, коли емоції боротьби переважують здоровий глузд".

"Переконаний, що таку коаліцію вдасться створити досить швидко. Природно, що Партія Регіонів претендує на роль ключової парламентської сили в процесі формування нового уряду", - сказав він.

За словами Януковича, із набуттям чинності нової Конституції і проведенням у березні парламентських виборів "країна входить у новий етап свого розвитку, який за своєю історичною значимістю, можливо, перевершує помаранчеву революцію".

Меньшиков назвал актерскую профессию идиотской. Почему? Директор «Чистой планеты» рассказал, как передавал взятку Гапеенко По предложению Путина Назарбаев стал почетным председателем ЕАЭС Брянская мэрия пообещала построить тротуар на улице Тарджиманова Фильм «Холоп» собрал уже более миллиарда рублей

Лента новостей