05.06.2006 12:06

Юлія Тимошенко категорично проти антиконституційних рішень щодо мови

Юлія Тимошенко категорично проти антиконституційних рішень щодо мовиЮлія Тимошенко категорично проти антиконституційних рішень щодо мови"Я категорично виступаю проти антиконституційних рішень щодо мови. Коли Україною розповзається мовний сепаратизм – це, власне, йдеться про саму державність, про те, що здійснюється антиконституційний заколот, який потрібно негайно припинити", – так Юлія Тимошенко прокоментувала сьогоднішні рішення Харківської обласної ради щодо надання російській мові статусу регіональної та визнання незадовільною роботу голови обласної державної адміністрації Арсена Авакова.

"Криміналітет з минулого намагається сьогодні дестабілізувати життя людей в Україні, але, запевняю, ці спроби не будуть успішними. Нікому не вдасться завадити нашому народу жити у спокої і злагоді", – додала Тимошенко.

Вона виступила категорично проти звільнення з посади голови Харківської адміністрації Арсена Авакова, одного із найуспішніших керівників областей в Україні. Тимошенко заявила, що особисто захищатиме Авакова для того, щоб він міг і надалі приносити мешканцям Харківщини позитивний результат.

Юлія Тимошенко також звернула увагу журналістів на те, що "рішення Харківської облради ініціювала політична сила, місце якої в минулому разом із режимом Кучми".

В воздушном параде в Брянске примут участие 17 самолетов и вертолетов В Париже продолжаются протесты «жёлтых жилетов». Чего уже добились? В Брянске на улице Войстроченко столкнулись две легковушки Реальные возможности от Fresh Casino Россиянам запретили держать дома крокодилов и макак

Лента новостей