15.06.2006 14:14

Юлія Тимошенко покладає на Віктора Ющенка відповідальність за створення коаліції Партії регіонів та "Нашої України"

Юлія Тимошенко покладає на Віктора Ющенка відповідальність за створення коаліції Партії регіонів та Юлія Тимошенко покладає на Віктора Ющенка відповідальність за створення коаліції Партії регіонів та "Нашої України""Персональну відповідальність несе Президент. Без нього це весілля не перехреститься", – сказала Юлія Тимошенко журналістам у четвер, 15 червня, коментуючи переговорний процес між блоком "Наша Україна" та Партією регіонів щодо створення коаліції у парламенті.

"Я навіть назву придумала для цієї коаліції: "Не зрадь Майдан" – сказала Тимошенко.

Вона звернула увагу, що у сьогодні, 15 червня, представники "Нашої України" Богдан Ключковський та Роман Зварич зробили протилежні заяви: перший – про те, що переговори не проводяться, другий – про те, що все-таки ведуться.

"Це говорить про те, що в "Нашій Україні" йде розброд і шатанія" – повна деградація курсу", - сказала Тимошенко.

При цьому вона додала, що сьогодні можна розраховувати на здорове ядро в "Нашій Україні", яке не підтримає це антиукраїнське рішення.

Крім того Тимошенко заявила , що "Наша Україна" і Партія Регіонів спільно голосували за перерву з тим, щоб проводити переговори.

"Як тільки вони оголосять про коаліцію – ми оголосимо план боротьби за Україну, бо ми ніколи не віддамо Україну на розтерзання кланів", – підкреслила Тимошенко.

Выходные в Брянске начнутся с жары выше 30 градусов тепла Сорокин: «Пиво на стадионах никому не повредит» Что такое аминокислоты ВСАА и для чего они нужны В Брянском районе 2 часа тушили лесной пожар Кардиолог посоветовал отказаться от помидоров. Но есть и другие мнения

Лента новостей