27.02.2006 13:24

Юлія Тимошенко закликає українців "відкрити серця для нового, теплого, весняного"

Юлія Тимошенко закликає українців Юлія Тимошенко закликає українців "відкрити серця для нового, теплого, весняного"У неділю, 26 лютого, Юлія Тимошенко привітала українців зі святом Масляни. Вона виступила на одній з відкритих сцен на Хрещатику в Києві, де святкувати зібралися тисячі людей.
"Масляна символізує відхід зими, відхід всього холодного, неприємного. І наші прадіди у цей день сплавляли по річці всі старі речі, щоб вони не залишалися, не псували життя. Відкрийте свої серця для нового, теплого, весняного", – закликала вона.
"Сьогодні ми також зібрались для того, щоб зима якомога швидше пішла з вашого життя, – додала Юлія Володимирівна. – Тому що 15 років холоду в політиці – це забагато".
"А зараз у нас знову є шанс, є можливості. Ми зробили з вами перший крок під час президентських виборів, але не можемо зупинятися на півшляху, – наголосила вона. – І навіть якщо перший млинець вийшов трошечки комом, мені здається, у жодної господарки другий млин ніколи не виходить поганим".
На думку Тимошенко, "головне – просто не втрачати ні віри, ні надії, ні переконань. Просто впевнено рухатися вперед".
Вона також нагадала, що починається тиждень перед Великим постом, під час якого потрібно частувати всіх та пробачати все, що було, можливо, зроблено поганого. "Ми мусимо все погане, навіть якщо воно нас дуже дістало, простити, пробачити і цим відкрити нове життя для себе і для всіх своїх близьких. І я переконана, що ми з вами в ці свята із зовсім іншим легким серцем пробачимо все, що було погане, пробачимо всім, хто, можливо, і не з поганих думок зробив щось не так", – сказала Юлія Володимирівна.
"І це значить, що ми з вами нашу переможну ходу обов’язково продовжимо. Я вірю, вірила і знаю, що ви вірите, що як би холодно не було – весна переможе!" – наголосила вона.
Після цього у повітря було випущено величезне червоне серце, що складалося з двох тисяч маленьких кульок-сердець, які потім розлетілися в усі боки.
"Я сподіваюся, наші серця побачить весь Київ, і вони долетять, куди потрібно", – сказала Юлія Тимошенко. А люди додали: "Хай побачить вся країна!"
Самій Юлії Володимирівні подарували букет білих квітів і накинули на плечі велику хустку. "Тепер можна святкувати Масляну. Всі їмо млинці, але лише тиждень до початку посту!" – попередила вона і запросила всіх присутніх почастуватися.

100 танцоров выйдут на сцену. Хореографы шоу «ТАНЦЫ на ТНТ» выступят в необычном проекте Пожар на заводе «Сигнал» в Челябинске: сперва загорелась трава Распустившийся желтый одуванчик в Челябинске напомнил о приближающемся лете – «бабьем лете» Жители Брянска возмущаются помойкой на детской площадке Умер Николай Губенко

Лента новостей