13.10.2006 9:54

Дебютник від "Файно"

Дебютник від Гурт ФАЙНО продовжує роботу над виданням свого дебютного альбому. „І та любов” –стане одним з найцікавіших дебютів цієї осені. З початку осені ФАЙНО вже активно концертують в підтримку майбутнього диску. 1-го вересня гурт можна було почути у Львові на фестивалі РОКОТЕКА, де вони виступили на одній сцені з легендарними „LAKE of TEARS” (Швеція) та групою “WHITE” – нововідродженим проектом Олега „Білого” Шевченка. 10-го вересня ФАЙНО виступили в Полтаві на фестивалі МАЗЕПА-ФЕСТ де презентували пісні з майбутнього диску так і кілька абсолютно нових пісень чим викликали гарячу підтримку полтавської публіки. Головний режисер „Мазепи-фест” Сергій Архипчук після виступу ФАЙНО з зацікавленням читав поезію Грицька Чубая яка також звучить у виконанні гурту. 24 вересня, в неділю ФАЙНО прийняли участь у фестивалі „Європа-Центр” у місті Рахові, де знаходиться географічний центр Европи.
Сам диск очевидно з’явиться наприкінці жовтня і тоді хлопці відіграють серію презентаційних концертів у Києві, Львові, Луцьку та інших містах. Перша презентація відбудеться 14 жовтня у луцькому клубі „Майдан”.
Напередодні дня Незалежності, який ФАЙНО відзначили на львівщині концертом у Добротворі гурт змінив бас-гітариста. Ним став Павло Пащенко, відомий з роботи в проекті „Знову за старе” Юлі Міщенко та відомій львівській команді середини 90х „Авогадро”.

У писателей был Сибиряк, у художников – Уральский Оппозиционеров выгоняют с государственных российских телеканалов, нарушая Конституцию Карабины, винтовки, пулеметы: в Брянске покажут оружие Великой Победы Активный ремонт дорог в Челябинске начался в разгар лета Имели право на жесткое задержание. Митингующих в Челябинске 31 января задерживали законно

Лента новостей