06.06.2006 14:18

ФлайzZzа пропонує "Тепло за годину"

ФлайzZzа пропонує ФлайzZzа пропонує "Тепло за годину"П'ять років необхідно було луцькому гурту ФлайzZzа аби зліпити до купи і видати свій перший альбом під назвою "Тепло за годину". Проте настаралися четверо парубків та два дівчиська (теперішній склад ватаги) аж на 17 треків, з яких 10 власних, 3 спільних з "От Вінта!", "Скрябіним" та "Тартаком" та 4 ремікси на додачу.

Платівку названо за однією із фраз з першого хіта гурту "Джамайка" "...згину, якщо не відчую тепло за годину...", яку прив'язали уже і до тривалості альбому (близько години!) і до стилістики команди. Реліз "Тепла за годину" запланований на 20 червня 2006 року, а друкуватиме кружальце видавництво "Мун Рекордз".

В підтримку плити уже свого часу вистрелив відеокліп на пісню "Сонце", а зараз, спеціально до випуску диска ліпиться співовид на пісню "Небезпечна Зона".

Зміст альбому:
1. Сонце
2. Джамайка
3. Прямо (мати крила...)
4. Баб-Ель-Мандеб
5. Змія
6. Марина
7. Небезпечна Зона
8. Коломийка
9. Шуруй звідси!
10. Йдем бахнем?!
11. 2 кольори (+ От Вінта)
12. Море (Скоябін)
13. Джамайка (+ Тартак)

На додачу:

14 Баб-Ель-Мандеб (ремікс DJ 40A)
15 Підгайці (рімейк DJ 40A)
16 2 кольори (просто Марія) (+ От Вінта) (ремікс DJ 40A)
17 Шуруй звідси! (латино рімейк DJ 40A)

Особиста картка гурту:
Гурт ФлайzZzа було засновано 1 жовтня 2000 року. Складом шести виконавців та музик виступають наживо у стилі рагга (суміш реггі, хіп-хопу, фанку та ін.). Лауреати фестивалів "Червона Рута" та "Перлини сезону", в доробку - спільні проекти із "Тартаком" (альбом "Тартак і друзі", пісня "Джамайка") та "Скрябіним" (альбом-триб'ют, кавер "То моє море"), з гуртом "От Вінта!" - спільний трек на пісню "Два кольори". Пісні гурту темпорально займають лідируючі позиції у відомих українських хіт-парадах, перший відеокліп гурту на пісню "Сонце" свого часу займав верхні позиції хіт-параду М2О на "М1", був визнанний кращим кліпом України на музичному телеканалі "Ентер", отримав високі оцінки продюсерів британського МTV та ВВС.

На даний момент гурт постійно гастролює містами України та Польщі, готується до презентації альбому в найрізноманітніших кутках України, займається виготовленням наступних кліпів на треки "Море" та "Небезпечна зона".

В Клинцах прошел турнир по акробатике Ксения Собчак обвинила себя в том, что ее муж стал «геем» Двор до улице Авиационной в Брянске дождался ремонта Экзамен по АнтиЕГЭ хотят распространить на всю Россию Брянский лыжник Большунов взял бронзу в Италии

Лента новостей