Генпрокуратура проводить нові експертизи у справі загибелі В'ячеслава Чорновола

Про це 5-му каналу повідомили в прес-службі відоства. Раніше інформацію про поновлення справи повідомило видання "Комерсант Україна". У Генпрокуратурі стверджують - справу поновили ще рік тому, а зараз відбувається повторна експертиза. Результати якої варто очікувати найближчим часом. Лише після цього Прокуратура ухвалить рішення про передачу документів до суду.
25 березня 1999 року голова Народного руху України В'ячеслав Чорновіл і його водій загинули в автокатастрофі на трасі Бориспіль-Золотоноша. Тойота Чорновола зіткнулася з Камазом. Юрій Кравченко, який тоді очолював Міністерство внутрішніх справ, не дочекавшись попередніх результатів слідства оголосив, що це була звичайна ДТП, версія замаху на життя В'ячеслава Чорновола тоді не розглядалася.

Глобальное потепление сделает Сибирь более привлекательным местом на планете НАТО намерено объявить космос открытым для военных действий Когда в Челябинске пойдет настоящий снег? Как при открытых окнах не слышать городского шума, придумали ученые Зачем «Яндекс» переименовал станции метро Петербурга?

Лента новостей