15.02.2007 23:53

Гроші на нові тролейбуси та автобуси Києву дасть ЄБРР

100 мільйонів євро - кредит на таку суму перебачений угодою між Києвом та Європейським банком реконструкції та розвитку, підписання якої відбулося сьогодні увечері. Зокрема, 60-т мільйонів планують виділити на закупівлю нових тролейбусів і автобусів, а також дослідних зразків сучасних трамваїв. За словами директора комунального підприємства "Київпастранс" Миколи Ламбуцького, тролейбусний парк необхідно оновити на шістдесят відсотків, автобусний - на третину.

Микола Ламбуцький, директор КП "Київпастрас": "Насьогодні рухомий склад автобусної групи оновлено на дві третини, тролейбусної на сорок відсотків. Тому найбільший дефіцит у нас є по тролейбусам. окрема розмова про трамвай. Але оновлення трамваїв почнеться разом з будівництвом нової швидкісної лінії від Кільцевої дороги до Залізничного вокзалу".

Дорожный фонд Брянской области в этом году превысил 6,2 млрд рублей Концентрация опасного газа превысила в Челябинске предельно допустимые нормы в 3 раза Заплатит ли полковник ФСБ Черкалин 6,3 миллиарда рублей? Удобрения из человека разрешили делать в США 40 рейсов задержано или отменено в московских аэропортах

Лента новостей