14.02.2006 11:44

Календар ЧЄ-2008 поки не узгоджено. Список на Азербайджан затверджено

Після дводенного обговорення календаря матчів відбірної групи „В” Євро-2008 в Парижі остаточного рішення досягти не вдалося
Однак по поверненні додому керівництво ФФУ та тренерський штаб національної збірної після конструктивних обговорень прийняли рішення ухвалити останню редакцію запропонованого календаря з незначними змінами. Відповідного листа було надіслано представникам шести учасників нашої групи: „Хочемо повідомити, що тренерський штаб національної збірної не може прийняти розроблений варіант календаря, що було надано на розгляд 10 лютого у другій половині дня. Вважаємо, що такий порядок календаря, що надає національній команді Франції перевагу проведення своїх останніх чотирьох матчів удома, ставить інших учасників у нерівне становище.

Однак, на наш погляд, одним із рішень у дусі Чесної гри могла б бути згода на заміну домашніх матчів в окремих іграх наступним чином:

2 вересня 2006 р. Україна – Литва
11 жовтня 2006 р. Франція – Україна
17 жовтня 2007 р. Литва – Україна
17 листопада 2007 р. Україна – Франція

Ми переконані, що такі зміни слугуватимуть інтересам всіх членів групи В в узгодженні справедливого календаря без порушення яких-небудь значних елементів”.

Тепер залишилося очікувати на згоду інших учасників обговорення. Нагадаємо, що згідно зі змінами у відповідному пункті Регламенту УЄФА командам на обговорення календаря надається 30 діб. Раніше цей термін був значно тривалішим – 90 діб. У тому випадку, якщо не буде ухвалено обопільного рішення, то 2 березня в Ньоні команди розсудить жереб.

Сьогодні головний тренер збірної Олег Блохін визначив і список 22 гравців національної команди, які готуватимуться до товариського матчу Азербайджан – Україна, що відбудеться 28 лютого в Баку.

Воротарі:
Богдан Шуст („Шахтар” Донецьк), В’ячеслав Кернозенко („Дніпро” Дніпропетровськ).

Захисники:
Владислав Ващук, Сергій Федоров, Андрій Несмачний (усі – „Динамо” Київ), В’ячеслав Свідерський („Арсенал” Київ), Андрій Русол, Володимир Єзерський (обидва – „Дніпро” Дніпропетровськ).

Півзахисники:
Олег Гусєв, Руслан Ротань (обидва – „Динамо” Київ), Анатолій Тимощук („Шахтар” Донецьк), Максим Каліниченко („Спартак” Москва), Андрій Гусін („Крилья Совєтов” Самара), Олександр Кучер („Металіст” Харків), Олег Шелаєв, Сергій Назаренко (обидва – „Дніпро” Дніпропетровськ).

Нападаючі:
Сергій Ребров („Динамо” Київ), Олексій Бєлік, Андрій Воробей (обидва - „Шахтар” Донецьк), Андрій Воронін („Байєр” Німеччина), Андрій Шевченко („Мілан” Італія), Сергій Серебренников („Шарлеруа” Бельгія).

Заместителю брянского Облсуда удалось избежать наказания за ДТП Умер депутат Госдумы Николай Антошкин, голосовавший за повышение пенсионного возраста  Родители южноуральских школьников боятся, что и следующий учебный год пройдет в дистанционном формате Солдат NATO заманили на фейковые свидания с девушками (видео) Уже несколько дней в микрорайоне Челябинска нет холодной воды. Некоторым повезло: у них течет ржавая

Лента новостей