31.01.2007 11:53

Кастро з'явився на кубинському ТБ разом із Чавесом

Кубинський лідер Фідель Кастро вперше за три місяці з'явився на кубинському телебаченні. Разом із президентом Венесуели Уго Чавесом. На десятихвилинному відео кубинський лідер виглядав жваво та впевнено. Він пив апельсиновий сік та читав інтернет-версію аргентинської газети. Зустріч чільників двох держав відбулася в понеділок. Так, Чавес заявив, що він приїхав до Команданте для того, щоб передати йому почуття мільйонів людей, які пишаються кубинським лідером та бажають йому якнайшвидшого одужання. Тим часом речниця Держдепартаменту США відмовилася коментувати появу Кастро на телебаченні.

Уго Чавес, президент Венесуели: "Ми говорили про різні речі приблизно дві години. Що я можу сказати? Як завжди: чудове почуття гумору, добре знання всіх політичних проблем та гарний настрій."

Белорусские революционеры не ждут ничего хорошего от встречи Путина с Лукашенко Кому Пугачева помогла сделать карьеру В Челябинске пытаются продать «самого классного котенка на планете» за 7 миллионов рублей Как влияет «гормон любви» на болезнь Альцгеймера, изучают биологи Лишать водителей прав ГИБДД сможет самостоятельно

Лента новостей