«Київводоканал» та «Київенерго» звинувачують у телефонному тероризмі

Комунальні підприємства, що не сплатили потрійні тарифи за комунпослуги, щоденно атакують дзвінками із погрозами залишити без води, тепла та електрики будь-якої миті. Навіть попри скасування скандального розпорядження.Керівники підприємств твердять: з них вимагають оплату за вже неактуальні тарифи – тобто у три і чотири рази - за три зимові місяці і навіть за місяць уперед. Так, у київській міській стоматологічній поліклініці через невизначеність дотепер сплачували за старими тарифами. Адже розцінки за стоматпослуги цінове відомство залишило без змін. Тож якби підприємство оплачувало сповнА, триста співробітників залишилися б без зарплати. Такі дії компаній-постачальників на підприємствах розцінюють як спробу міської влади штучно довести їх до збитковості.

Наталія Сарнавська, головний бухгалтер "Київської міської стоматологічної поліклініки": "Наши цені построені на старіх тарифах. например, для того, чтобы мы могли увеличить свои, мы должны взять новые тарифы и как бы вложить в них. Но опять же цены не пересчитываются, потому что ситуация с тарифами невыяснена. Терроризируют меня, директора- всм, кому можно, звонят и говрят, что если вы не заплатите, будут отключать электроенергию, воду, тепло".

В Сети нашли фото молодого Ельцина и увидели в нем Навального: «он вернулся, чтобы исправить развал страны» Вечные темы. Уроженец Челябинска заканчивает триптих о любви В Почепе привели в порядок могилу партизан Возле недостроенной дороги на Романа Брянского заметили странное оживление Земля уходит из-под ног на берегу озера Курочкино

Лента новостей