22.02.2006 11:12

Кличко – наступний Президент України?

«Наступним Президентом України цілком може стати перший номер Громадянського блоку ПОРА-ПРП Віталій Кличко». Таку думку висловив сьогодні російський політолог Станіслав Бєлковський під час «круглого столу» «Зміна поколінь у політиці й майбутнє українсько-російських відносин. Спадкоємці Віктора Ющенка та Володимира Путіна», що відбувся в Інституті національної стратегії України. На його думку, наступний «гарант Конституції» буде представником нового покоління українських політиків, які прийдуть до влади вже найближчим часом. Кличко ж, на думку Бєлковського, поки є найпомітнішою фігурою серед «молодих», які могли б змагатися за найвищий пост у державі через три роки.

А голова політради Громадянського блоку ПОРА-ПРП Владислав Каськів, у свою чергу, заявив, що тема зміни поколінь в українській політиці не просто актуальна – від неї залежать геополітичні процеси на кілька десятиліть наперед. «Покращення українсько-російських відносин не буде, доки в Україні не з’явиться нове покоління політиків», - зазначив Каськів.

На переконання лідера ПОРИ, усіх представників вітчизняного політикуму сміливо можна назвати «дітьми Кучми», або, іншими словами, людьми своєї епохи. Деякі з них є «помаранчевими», деякі – «синіми», але за світоглядом, поглядами на життя та підходами до розвитку країни вони майже не різняться. «Ефективних змін у державі не буде, поки не буде змін у світогляді політиків. А цього не станеться без кадрових змін», - підкреслив Владислав Каськів.

Удвоить выплаты работникам при ликвидации предприятия предложил Минтруд Новые автомобили скорой помощи приобрёл для Челябинской области Благотворительный фонд РМК Взрыву в магнитогорском доме в книге посвящена «Глава, которой могло не быть» Сломавший ворота в резиденцию челябинского губернатора оказался пьяным пенсионером Удар молнии повредил самолет, заходивший на посадку в Шереметьево

Лента новостей