14.06.2006 10:29

Лідер "Океана Ельзи" - футбольний коментатор

Лідер В ці дні погляди всіх любителів футболу прикуті до подій Чемпіонату світу з футболу, що відбувається у Німеччині. Музиканти гурту "Океан Ельзи", затяті футбольні вболівальники, вирішили особисто надихнути гравців національної збірної України виступом майже на "полі бою". 12 червня гурт дав "дружній" концерт у Потсдамі, де розташувалась наша національна делегація, щоби безпосередньо підтримати українських футболістів і донести до них надії і сподівання вітчизняних любителів футболу. Музиканти переконані, що потужна енергетика їхньої музики додасть гравцям впевненості, націлить на яскраву, натхнену, результативну гру, підсилить бойовий настрій збірної й приведе її до перемоги.

"Океан Ельзи" також мають намір привернути до дебютної гри збірної України на ЧМ увагу якнайбільшої кількості вітчизняних глядачів. 14 червня - в день першого матчу збірної України - Святослав Вакарчук приєднається до телеканалу Інтер й у прямому ефірі коментуватиме гру наших футболістів проти збірної Іспанії. Початок прямої трансляції з Лейпцигу, нагадаємо - 16-00 по київському часу.

Група "Океан Ельзи" впевнена, що національна команда, підсилена щирою підтримкою українських вболівальників, гідно представить Україну й доведе її славу футбольної держави.

Нечистоты попали в озеро Тургояк Зюганов призвал распустить ЦИК за отказ передать мандат Грудинину Высмеявшую льготы телеведущую уволили Брянские заключенные делают на заказ мусорные контейнеры В Брянске машина Chery сбила женщину — полиция ищет свидетелей

Лента новостей